Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Carola Määttä – polisens nya kommunikationsdirektör

Carola Määttä blir ny kommunikationsdirektör i Polismyndigheten. Hon tillträder tjänsten den 15 maj. Hon kommer närmast från en motsvarande tjänst på Försäkringskassan.

Carola Määttä har ett långt förflutet inom kommunikationsområdet. Innan nuvarande arbete på Försäkringskassan var hon kommunikationsdirektör på Proffice Group Nordic och dessförinnan vd för kommunikationsbyrån Ogilvy Sverige.
 
– Polisen har en viktig samhällsbärande funktion med ett intressant och utmanande kommunikationsuppdrag. Jag ser fram emot att fortsätta utveckla kommunikationen i den nya myndigheten. Det ska bli fantastiskt spännande och roligt, säger Carola Määttä.

Carola Määttä förordades av såväl anställningsnämnden som arbetstagarorganisationerna innan beslut fattades.

– Jag vet att hon är mycket kompetent inom sitt område eftersom jag arbetade med henne en kort tid innan jag lämnade Försäkringskassan. Jag tror att hon med sin breda erfarenhet från olika verksamheter har mycket att tillföra i Polismyndigheten, säger rikspolischef Dan Eliasson.

Till toppen