Sök
Stäng Meny

Simma med polisen i Kalmar

Två poliser i uniform som hjälper till med simträning i en simhall.

Simträning med poliser. Bild: Polisen

Är du 18 år och intresserad av att bli polis? I så fall kan du träffa polisen i en simhall och simträna eller genomföra ett test och få ett intyg på din simkunnighet.

För att antas på polisutbildningen behöver du ett intyg på att du är simkunnig.

För att underlätta för dig som vill söka utbildningen anordnar polisen i region Syd testtillfällen i olika simhallar i regionen, dit vi bjuder in dig som är intresserad och som fyllt 18 år till att utföra testerna, få stöd av instruktörer och tips om fortsatt simträning. Klarar du testet får du ett intyg på det direkt på plats, som du sedan tar med dig om du kallas till prövning på Plikt- och prövningsverket. Självklart finns det också möjlighet att ställa frågor om utbildningen och yrket.

Just nu bjuder vi in till följande testtillfälle:

Kalmar den 20 maj
Tid: 12.30-14.30
Plats: Äventyrsbadet i Kalmar

OBS! Föranmälan krävs och platserna är begränsade. Anmäl dig via formuläret nedan. Först till kvarn gäller. Anmälan gäller först när du fått en bekräftelse via e-post, där du också får mer information.

Välkommen!

Läs mer:
Om kraven på simkunnighet 
Om antagningsprocessen, testerna, utbildningen och yrket

Anmälan till att simma med polisen

Ort och datum (obligatoriskt)

Slå på JavaScript

Du verkar inte tillåta att JavaScript används i din webbläsare. För att kunna använda alla funktioner på webbplatsen behöver du tillåta att JavaScript används i webbläsaren.