Sök
Stäng Meny

Samband mellan stulen bil och mord undersöks

Samma helg som mordet på Mariehem ägde rum stals en bil som eldades upp i Holmsund. Nu ber polisen dig som har information, iakttagelser och/eller tips att du hör av dig.

Polisens arbete med utredningen gällande mordet på Mariehem i Umeå natten till den 8 oktober är brett och omfattande och ett stort antal utredningsåtgärder har skett. I utredningen finns ett huvudspår som polisen arbetar efter.

Samma helg som mordet på Mariehem ägde rum stals en bil. Den stulna bilen eldades upp i Holmsund kort efter händelsen på Mariehem. Bilen är en mörkgrå Toyota Previa, årsmodell 1992.

Polisen utreder eventuella samband och vill därför nu komma i kontakt med alla som har information att lämna gällande den stulna och uppeldade bilen. Därför ber vi dig som eventuellt har sett eller hört något, som har någon slags information att dela med dig av, att kontakta polisen på telefonnummer 114 14. Du kommer till ett talsvar. Säg ”tips” för att komma vidare. Det går också att lämna uppgifter på polisen.se.

Olle Andersson, chef för utredningssektionen i polisområde Västerbotten, finns tillgänglig för mediefrågor gällande utredningen idag mellan klockan 13.00 och 13.45.