Sök

Vill du bli kontaktad om vägen till att bli polis?

Är du nyfiken på att bli polis? Polisregion Syd bjuder regelbundet in till aktiviteter och träffar för att informera om antagningen, utbildningen och yrket.

Anmäl ditt intresse genom att fylla i din e-postadress i rutan nedan, och sedan skicka den, så ser vi till att kontakta dig när vi har en ny aktivitet på gång.

Slå på JavaScript

Du verkar inte tillåta att JavaScript används i din webbläsare. För att kunna använda alla funktioner på webbplatsen behöver du tillåta att JavaScript används i webbläsaren.

Information om personuppgifter

Notera att genom att lämna dina personuppgifter ovan lämnar du samtycke till att Polismyndigheten hanterar dina personuppgifter.

Polisen ordnar med jämna mellanrum aktiviteter för att informera om polisutbildningen och polisyrket. Samtycket innebär att vi kan komma att kontakta dig för att till exempel bjuda in till digitala informationsträffar eller fysiska träffar med en enskild polis, för att träna tillsammans med polisen eller till ett öppet hus på en polisstation.

Vi kan också komma att kontakta dig för att få hjälp med att utvärdera en tidigare aktivitet.

Om du i framtiden inte längre vill få information och utskick från oss kommer vi att plocka bort dig från listan när du ber om det. Vi kommer att hantera dina personuppgifter i högst fem år.

Dina rättigheter vid behandling av personuppgifter