Sök

Hur blir man polis? Digital informationsträff med poliser i region Syd den 16/4

Två uniformerade poliser.

Är du eller någon du känner intresserad av polisyrket? Då är vår digitala informationsträff den 16 april med poliser från polisregion Syd en chans att få veta mer!

Du kanske tror att du måste vara på ett visst sätt för att bli polis. Men poliser har olika erfarenheter, egenskaper och bakgrund. Det är drivkraften som förenar oss – att skapa trygghet i människors liv.

Tisdagen den 16 april klockan 18-19 hålls en digital informationsträff med poliser från polisregion Syd.

För dig som är intresserad av att arbeta som polis och gå polisutbildningen är träffen en möjlighet att få veta mer om yrket och om utbildningen men också om antagningskraven. Du kommer också få veta mer om hur det är att jobba i någon av polisregion Syds polisområden.

  • Vad krävs för att bli polis?
  • Går det lika bra att plugga till polis på distans?
  • Är det svårt att söka till polisutbildningen?
  • Går det att kombinera familjeliv med polisyrket?

Det kommer även att finnas möjlighet att ställa frågor till poliserna via en chatt.

Det går inte längre att anmäla sig till detta evenemang.

Vill du få information om kommande aktiviteter som vi ordnar för personer som är intresserade av att bli polis? Då kan du skriva upp dig på vår mejllista här så kontaktar vi dig: Kontakta mig om polisyrket.

Här kan du läsa mer om att antagningskraven, polisutbildningen och yrket så länge.

Information om personuppgifter

Notera att genom att lämna dina personuppgifter ovan lämnar du samtycke till att Polismyndigheten hanterar dina personuppgifter.

Polisen ordnar med jämna mellanrum aktiviteter för att informera om polisutbildningen och polisyrket. Samtycket innebär att vi kan komma att kontakta dig för att till exempel bjuda in till digitala informationsträffar eller fysiska träffar med en enskild polis, för att träna tillsammans med polisen eller till ett öppet hus på en polisstation.

Vi kan också komma att kontakta dig för att få hjälp med att utvärdera en tidigare aktivitet.

Om du i framtiden inte längre vill få information och utskick från oss kommer vi att plocka bort dig från listan när du ber om det. Vi kommer att hantera dina personuppgifter i högst fem år.

Dina rättigheter vid behandling av personuppgifter