Sök

Träna med polisen i Kävlinge

Spinningcyklar med text Är du redo för ett större uppdrag?

Är du 18 år och intresserad av att bli polis? Kom och kör ett spinningpass med oss!

I testerna vid ansökan till polisutbildningen ingår ett konditionstest på cykel. För att träna inför detta och samtidigt få svar på dina frågor om polisyrket anordnar vi ett tillfälle där du kan träna spinning med oss! Vi kör passet först och efteråt är du välkommen att stanna kvar och ställa alla dina frågor till oss.

  • När? 6 april kl 13:00-14:00
  • Var? Nordic Wellness, Kvarngatan 70 i Kävlinge

Observera att föranmälan krävs! Antalet platser är begränsat. Anmäl dig via formuläret nedan! Först till kvarn gäller. Anmälan gäller först när du fått en bekräftelse via e-post, där du också får mer information. Träningspasset kostar inget för dig som deltar. Sista anmälningsdag är 4 april. 

Välkommen!

Läs mer:
Om antagningsprocessen, testerna, utbildningen och yrket

Anmälan till att spinna med polisen

Ort och datum (obligatoriskt)

Slå på JavaScript

Du verkar inte tillåta att JavaScript används i din webbläsare. För att kunna använda alla funktioner på webbplatsen behöver du tillåta att JavaScript används i webbläsaren.

Behandling av personuppgifter

Polismyndigheten kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning och annan tillämplig lagstiftning. Uppgifterna behövs för att handlägga ditt ärende, vilket är en del av polisens myndighetsutövning.

Dina personuppgifter kommer bara att sparas så länge de behövs för ändamålen med behandlingen. Uppgifter som ingår i allmänna handlingar ska dock tas om hand för arkivering och kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen.

Dina rättigheter vid behandling av personuppgifter