Sök
Stäng Meny

Bli polis! Digital informationsträff i Bergslagen

En polis i uniform. Bildtext: Nyfiken på polisyrket? Digital informationsträff måndag 4 april kl. 17-18

Är du, eller någon du känner, intresserad av polisyrket? Måndagen den 4 april håller vi i polisregion Bergslagen digital informationsträff för den som vill veta mer om yrket, antagningen och utbildningen.

Måndagen den 4 april klockan 17-18 är du välkommen på digital informationsträff med poliser och HR-personal från polisregion Bergslagen (Värmlands län, Dalarnas län och Örebro län). Mötet genomförs i Zoom

Vid informationsträffen berättar vi bland annat

  • hur det är att jobba som polis
  • vad som krävs för att bli antagen till polisutbildningen
  • hur du kan förbereda dig inför antagningsproven
  • hur det funkar att plugga till polis på distans

Du får självklart också möjlighet att ställa frågor via vår chatt. 

Anmäl dig senast 31 mars genom att fylla i namn, e-postadress och mobilnummer i formuläret här nedanför. Du kommer att få en länk med uppkopplingsuppgifter till din e-post några dagar före informationsträffen.

Välkommen! 

Kryptering, allmän handling och sekretess

Formuläret är krypterat. Det betyder att ingen utomstående kan bevaka vad du mejlar till polisen via formuläret, endast polisen kan se det. Krypteringsnivån beror på hur modern webbläsare du har.

När polisen har tagit emot ditt mejl blir det allmän handling. Det betyder att mejlet kan lämnas ut på begäran förutsatt att det inte innehåller sekretessbelagda uppgifter.

Personuppgifter på webbplatsen

Allmän handling

Slå på JavaScript

Du verkar inte tillåta att JavaScript används i din webbläsare. För att kunna använda alla funktioner på webbplatsen behöver du tillåta att JavaScript används i webbläsaren.

Behandling av personuppgifter

Polismyndigheten kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning och annan tillämplig lagstiftning. Uppgifterna behövs för att handlägga ditt ärende, vilket är en del av polisens myndighetsutövning.

Dina personuppgifter kommer bara att sparas så länge de behövs för ändamålen med behandlingen. Uppgifter som ingår i allmänna handlingar ska dock tas om hand för arkivering och kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen.

Dina rättigheter vid behandling av personuppgifter