Sök

Simma med polisen i Kalmar och Nybro

Simtest inför polisutbildningen.

Är du över 18 år och intresserad av att bli polis? I så fall kan du träffa polisen i en simhall och simträna eller genomföra ett test och få ett intyg på din simkunnighet.

För att underlätta för dig som vill söka utbildningen anordnar polisen i region Syd testtillfällen i olika simhallar i regionen, dit vi bjuder in dig som är intresserad och som fyllt 18 år till att utföra testerna, få stöd av instruktörer och tips om fortsatt simträning. Klarar du testet får du ett intyg på det direkt på plats, som du sedan tar med dig om du kallas till prövning på Plikt- och prövningsverket. Självklart finns det också möjlighet att ställa frågor om utbildningen och yrket.

Just nu bjuder vi in till följande testtillfällen:

Kalmar den 11 maj
Tid: 11.00–13.00
Plats: Äventyrsbadet i Kalmar

Nybro den 11 maj
Tid: 11.00–13.00
Plats: Nybro simhall

OBS! Föranmälan krävs och platserna är begränsade. Anmäl dig via formuläret nedan. Först till kvarn gäller. Anmälan gäller först när du fått en bekräftelse via e-post, där du också får mer information.

Välkommen!

Anmälan till att simma med polisen

Ort och datum (obligatoriskt)

Slå på JavaScript

Du verkar inte tillåta att JavaScript används i din webbläsare. För att kunna använda alla funktioner på webbplatsen behöver du tillåta att JavaScript används i webbläsaren.

Mer information om antagning till polisutbildningen

Behandling av personuppgifter

Polismyndigheten kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning och annan tillämplig lagstiftning. Uppgifterna behövs för att handlägga ditt ärende, vilket är en del av polisens myndighetsutövning.

Dina personuppgifter kommer bara att sparas så länge de behövs för ändamålen med behandlingen. Uppgifter som ingår i allmänna handlingar ska dock tas om hand för arkivering och kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen.

Dina rättigheter vid behandling av personuppgifter