Sök

Mobila poliskontoret i polisområde Blekinge nordöstra Skåne

SOMMARSTÄNGT

Mobila poliskontoret är åter i tjänst framåt hösten med nytt schema.

Kontaktinformation

Kontaktinformation till den lokala polisstationen
Larm 112
Telefon 114 14
Telefon från utlandet 46 77 114 14 00

Mobila poliskontoret i polisområde Blekinge nordöstra Skåne

Polisområde Blekinge nordöstra Skåne har ett mobilt poliskontor. Det rullande poliskontoret är en specialutrustad polismålad husbil och fyller nästintill samma funktion som en polisstation. Det ger en ökad tillgänglighet och är ett komplement för poliskontor som har begränsade öppettider. Syftet är att förbättra servicen, öka tryggheten och komma närmare medborgarna.

Du är välkommen att besöka oss för att lämna tips eller diskutera frågor om brott och andra lokala problem där du bor. Vi kan hjälpa dig med polisanmälan, hittegodsärenden, brottsförebyggande information eller ansökningar om olika tillstånd. Det går inte att söka pass hos oss, då får du istället vända dig till närmaste passexpedition. Ansök om pass och nationellt id-kort.

Utöver ordinarie schema arbetar det mobila poliskontoret enligt de behov som uppstår från vecka till vecka. Vi kan till exempel åka ut till andra orter än de schemalagda eller till större brottsplatser för att hjälpa till med tipsmottagning. Vi kan också vara på plats vid större publika evenemang och kommenderingar. 

Schema för det mobila poliskontoret

Olofströms kommun
Olofström, torget. Måndagar klockan 10.00-14.30. (stängt)

Osbys kommun
Osby, torget. Tisdagar jämn vecka klockan 10.00-14.30. (stängt)

Östra Göinge kommun
Broby, torget. Tisdagar ojämn vecka klockan 10.00-14.30. (stängt)

Kristianstads kommun
Åhus, parkeringen Kvantum. Onsdagar klockan 10.00-14.30. (stängt)

Ronneby kommun
Ronneby, torget. Torsdagar klockan 10.00-14.30. (stängt)

Vill du kontakta polisen utanför ordinarie öppettider, ring polisens växel dygnet runt på 114 14. Du kan även utföra ärenden och anmäla brott genom polisens e-tjänster. Utanför receptionens öppettider är receptionen obemannad och vi prioriterar akuta ärenden. I akuta situationer ring 112.

Observera:
Det kommer att förekomma undantag från schemat. Vid tillfälle kan vi komma att informera om det på några av polisens Facebookkonton:


Vill du veta mer om vad som händer i ditt län? Du kan hitta nyheter, händelser, polisstationer, medborgarlöften, lediga jobb och annat innehåll på Polisen i Skåne län.