Kontakta registrator i polisregion Bergslagen

Ditt meddelande skickas till en central adress i polisregion Bergslagen. I region Bergslagen ingår: Dalarnas, Värmlands och Örebro län.

Meddelandet behandlas av registrator kontorstid helgfria vardagar. Vid akuta ärenden ska du alltid ringa 112.

Du kan också kontakta oss på följande postadress:

Polismyndigheten
Box 1804
701 18 Örebro

Kontaktformulär polisregion Bergslagen

 • Alla som ansöker om pass och nationellt id-kort måste personligen komma till polisens passexpedition, det gäller även barn och ungdomar. Särskilda regler finns för personer under 18 år.

  Pass och nationellt id-kort - ansöka

  Gäller din fråga en pågående passansökan? Skriv vilken passexpedition du varit på.

 • Utdrag från belastningsregistret skickar du till arbetsgivaren när du valts ut för att anställas eller fått ett uppdrag, inte när du söker jobbet.

  Belastningsregistret - begär utdrag

 • Om du anser att du felaktigt har fått en parkeringsanmärkning, kan du bestrida. Bestridandet lämnas/skickas till polisen i det län där parkeringsanmärkningen utfärdats.

  Ange varför du vill bestrida och vilka bevis du har för att parkeringsanmärkningen är felaktig.

  Parkeringsanmärkning - bestrida

 • Har du blivit av med något? Eller hittat något?

  Information om hittegods

 • I de flesta fall är det polisen som utfärdar tillstånd. Tillstånd krävs till exempel vid demonstrationer och sportevenemang.

  Så ansöker du om tillstånd

 • Du har rätt att ta del av polisens allmänna handlingar, som inte omfattas av sekretess. Kontakta oss och berätta vilken handling du vill ta del av.
  Ta del av allmän handling

 • På sidorna om trafik och fordon kan du läsa om: vinter- och sommardäck, studentflak, viltolyckor, registreringsskyltar med mera.

  Trafik och fordon - lagar och regler

 • Hittar du inte det du söker? Eller har du ett förbättringsförslag? Dina synpunkter hjälper oss att utveckla polisen.se.

  Om webbplatsen

 • Ange adress och ort om ditt ärende gäller en speciell plats. Det hjälper oss mycket.

  Vill du tipsa polisen om brott? Använd istället vårt webbformulär för tips: Tipsa polisen via webben

Du kan ladda upp högst 4 filer som tillsammans kan vara max 10 Mb. Om du har problem med att ladda upp dina filer kan du skicka ditt ärende via e-post istället till registrator.bergslagen@polisen.se.

När polisen har tagit emot ditt mejl är det en allmän handling. Det betyder att meddelandet kan lämnas ut på begäran förutsatt att det inte innehåller sekretessbelagda uppgifter.

Polismyndigheten kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning och annan tillämplig lagstiftning. Uppgifterna behövs för att handlägga ditt ärende, vilket är en del av polisens myndighetsutövning.

Dina personuppgifter kommer bara att sparas så länge de behövs för ändamålen med behandlingen. Uppgifter som ingår i allmänna handlingar ska dock tas om hand för arkivering och kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen.

Dina rättigheter vid behandling av personuppgifter

Till toppen