Sök
Stäng Meny

Examensarbete

Vi tycker att det är roligt och givande när studenter gör sina examensarbeten/exjobb hos oss. Här hittar du information om hur du går tillväga om du är nyfiken på att göra det hos oss.

Två bilder på drönare

Nya examensarbeten/exjobb annonseras kontinuerligt bland våra lediga jobb. Om du har en egen frågeställning eller ett ämne du är intresserad av är du välkommen att kontakta oss på student.it-avdelningen@polisen.se.

I ditt mejl vill vi att det tydligt framgår vilken frågeställning eller ämne du är intresserad av, hur många högskolepoäng/antal veckor heltidsstudier det motsvarar, vilket geografiskt område samt när i tid det är aktuellt. På så sätt kan vi hantera din ansökan på bästa sätt.

Då du behöver genomgå säkerhetsprövning (med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen) för att delta i vår verksamhet så tar processen lite längre tid, tänk därför på att vara ute i god tid. 

När du genomför ditt examensarbete hos oss tilldelas du en dedikerad handledare.

Vår möjlighet att ta emot examensarbete/ exjobb varierar från termin till termin.

Vem söker ni?

  • Vi är öppna för att erbjuda examensarbete/exjobb inom hela IT-avdelningen, vilket innebär en bredd av områden
  • Tidigare examensarbeten har exempelvis handlat om tvärfunktionellt agilt arbete, effektiv incidenthantering vid IT-störningar, informationssäkerhet, hantering av stora mängder data, brottsanalys och GIS.
  • Vår möjlighet att ta emot examensarbete/ exjobb varierar dock från termin till termin

Betalar ni ut ersättning för examensarbete/exjobb?

Ja, vi betalar ut ersättning efter godkänt examensarbete.